Lukijat

perjantai 12. elokuuta 2011

Ella ja Max Japanissa!!!!

Moikka Pandat!


Ella ja Max ovat nyt siellä Japanissa.. Ella ja Max myös kirjoitteli tänään omaan blogiinsa.. Ellan kyllä piti kirjoitella TOSI hiljaa, ettei muut heräisi! Ajatelkaa, hotelli jossa Ella ja Max ovat, niin siellä seinät on tehty paperista. :shock:

Aika ihmeellistä! Ja Ella ja Max aikovat tänään kiivetä Fujisanille!  Se on Japanin korkein vuori, 3.776  metriä korkea! :roll:

                      

Eli se siitä rentoutuvasta lomasta! :mrgreen: Robby ja hänen japanilainen perheensä ovat kovia vuorikiipeilijöitä!




Ja sitten TOISEEN asiaan:


Panfussa on meneillään kilpailu joka on Panfun MaailmanParantaja!


Ja kysymys on: Mitä Panfun paikkaa haluaisitte muuttaa ja miten?


Haluatteko limsakoneen jätskibaariin, Brunoon ruokalistan vai kenties uusia kirjoja kirjastoon?! 


Ja palkinnot ovat tässä:



Palkinnot:
1. – 3. sijat: Kuukauden kultajäsenyys ja mitalipaita
4. – 10. sijat: Viikon kultajäsenyys ja mitalipaita


1. Mieti vastauksesi näihin kysymyksiin:
  • Mitä paikkaa parantaisin Panfussa?
  • Mitä muuttaisin siellä ja miksi? (max. 5 lausetta)        
 Idean tulee olla yksinkertainen, mutta tehokas. Älä siis piirrä kokonaan uutta paikkaa tai mitään monimutkaista isoa muutosta, vaan mieti millä pienellä keinolla voisit parantaa Panfua sellaisena kuin se on. Pienet asiat tekevät elämän onnelliseksi! Mitä yksinkertaisempi ja tehokkaampi idea on, sitä helpompi se on ehkä joskus myös toteuttaa.

2. Piirrä luonnos ideastasi ja vastaa ylläoleviin kysymyksiin:
  • Jos sinulla on tulostin ja skanneri, voit käyttää tekemäämme tyhjää vastauspohjaa, jolle piirrät luonnoksesi ja kirjoitat vastauksesi. Klikkaa tästä, niin voit tulostaa vastauspohjan. Kun olet valmis, skannaa työ taas tietokoneelle.
TAI
  • Jos sinulla ei ole tulostinta eikä skanneria, ota ruutukaappaus valitsemastasi Panfun paikasta. Avaa se Paintissa, piirrä siihen yksinkertainen luonnos ideastasi ja kirjoita kuvaan myös vastauksesi yllä oleviin 2 kysymykseen. (Paintissa voi kirjoittaa näin: Paina teksti-nappia, vedä tekstikenttä kuvan reunaan, ja kirjoita siihen vastauksesi.) Tässä Ellan tekemä malli:
3. Tallenna työ Pandanimelläsi JPEG tai PNG -muotoisena.
  • Liitä se sähköpostiviestiin, ja tarkista, että liite varmasti tuli mukaan ennen kuin lähetät sen. Viimeksi saimme paljon tyhjiä sähköposteja, eivätkä ne voineet lainkaan osallistua kilpailuun.
  • Jokainen Panda saa lähettää vain yhden sähköpostin, joten mieti rauhassa ja ole tarkkana! Lähetä työsi viimeistään 15. elokuuta osoitteeseen
Siinä ohjeet ja sitten eikun osallistumaan!!!!!






Tassuin: Pandda12 ja Panda255  


Ps. Tänään on Kultapandapäivä!         












1 kommentti: