Lukijat

perjantai 30. syyskuuta 2011

BookWormin haastattelu!

Moi kaikki!!!






Tänäään Ella ja Max on haastatellut professori BookWormia!!! Eka kysymys oli?!


Mitä sanotte uusista avaruusuutisista?



Minusta tämä on tyrmistyttävää, kerrassaan tyrmistyttävää. Viimeisen pari vuotta sitten tapahtuneen avaruusalustörmäyksen jälkeen en osannut kuvitella, että ulkoavaruuden asukit vierailevat täällä jälleen. Tarkoitan siis…että avaruushan on aivan valtava! Todennäköisyys sille, että avaruusalus laskeutuu taas Panfuun, on 0,00006 %.

Ja sitten Max keksi:

Ehkä se ei ollu mikään sattuma. Mehän löydettiin se kortti, jossa oli alienaakkosia. Mä oon aika varma, että Napasapa on avaruusaluksessa.
Hyvin mielenkiintoinen teoria. En kyllä voi kuvitella että tämä kuvan Elviksen alienversio olisi herttainen pikku-Napasapa. Vai voisiko sittenkin? Kyllä siinä jotain samaa näköä on…tuo silmä on nyt jotenkin pyöreämpi…ja se, että alieneille kasvaa yläruumis tai häntä, ei ole mitenkään erikoista. Olen nähnyt jo avaruusolentoja, joille on kasvanut kolmas jalka. :D Sitäpaitsi avaruusoliot kasvavat paljon nopeammin kuin me Pandat. Pandavuosi vastaa noin viidestä kolmeentoista alienvuotta

Valitettavasti saamme tietää tämän vasta keskiviikkona. Miksi meidän oikeastaan pitää odottaa niin kauan?

Turvallisuussyistä. Siksi koska teleporttauksessa pandan vartalo hajoaa noin kahteen miljoonaan osaan. Nämä osat lentelisivät sitten ympäriinsä avaruusaluksessa ja kasvaisivat ihan väärin taas yhteen.


Oho!! Kuulostaa aika vaaralliselta ja jännittävältä!!


Todellakin! Siksi olen olen kehittänyt erityisen anti-hajoamis-päällysteen puvulle. Sen avulla pandan vartalo säilyy yhdessä kasassa teleporttauksen aikana. :)Päällyste tarvitsee parin päivän vaikutusajan kiinnittyäkseen kankaaseen kunnolla.




Kiitoksia vaan! 


Tassuin, Pandda12 ja Panda255

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti