Lukijat

perjantai 2. syyskuuta 2011

Lehmän haamu kertoi....

Morjesta päivää PandaT! 

Ooottekos jo selvittäneet kuka aulassa "riehuu"?  Sehän on Lehmän Haamu, Panager! Panager on tuttu tehtävästä: Amarulan rakkaustarina! Sitä tehtävää ei kyllä ole enää Panfun tehtäväkirjassa! (harmi, koska se oli mun mielestä yksi parhaimmista tehtävistä) 

Niin just, miks juuri se tehtävä piti poistaa!  Max oli kysynyt Panageriltä mikä sitä oikein vaikertaa? Siihen hän vastasi:

En halunnut, että se menisi niin! Muuuuu! :cry: Olin ennen ihan tavallinen Panda, joka ei halunnut kenellekään pahaa. Kaverini kutsuivat minua Panageriksi, eli vähän niinkuin Pandaksi ja manageriksi yhtä aikaa, koska pidin pientä maitobaaria Panfussa. Myin siellä erilaisia makumaitoja: kaakaota, vaniljaa, mansikkaa sekä erilaisia pirtelöitä ja chilillämaustettua jääkaakaota. Pandat tykkäsivät juomistani tosi paljon ja aloin tienata aika hyvin rahaa. Ostin niillä suuren puumajan, reissun Afrikkaan ja Amerikkaan ja jopa pienen helikopterin, jolla lentelin yli Panfun. :) Voi niitä aikoja. Muuu! Mutta eräänä päivänä sattui jotain, joka tuhosi koko bisnekseni…¨

Huomenna kerromme loput? Juotteko te ykkös-, rasvatonta- vai kevytmaitoa?

Tassuin: Pandda12 ja Panda255

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti