Lukijat

torstai 12. huhtikuuta 2012

Kiitos ja Hyvästi...!

Moii..


Nyt se sitten tapahtuu (mitä jo kauan harkittiin) Nimittäin loppaamme..!!


Tässä on niin paljon tekemistä ja tällää niin ei siis aikaa riitä kerta kaikkiaan..!!


Kiitos kaikille lukijoille ja kaikille Pandakamuille (emme ikinä unohda teitä, eikä varsinkaan tätä ihanaa blogiuraa ja Panfua)..


Kiitos munkin puolesta..! Siis Panfussa aijomme käydä varmaan pari kertaa viikossa, mutta blogiura loppuu tähän.. Mutta tietty kyllä voidaan joskus palailla (tai kirjotella vaan kuulimisia ja sillee...)


Tässä on nyt sitten vähän kuvia "matkan varrelta"....






















Nyt on siis aika sanoo kaikille iso kiitos..!!

Kiitos kaikille... 

(muistakaa, yllätys voi joskus tulla) (voidaan siis joskus käydä kirjoittelemassa kuulimisia ja tollee...)

LoppaamisTassuin: Panda255 ja Pandda12






4 kommenttia:

  1. Nyyh, minulle tulee todella ikäwä teitä. Tiedän kyllä sen, että aika ei riitä. On kaikkea muuta ennen Panfua esim. koulu ja harrastukset. Taidan olla ensimmäinen, joka luki tuon kun huomasin sen heti 21 sekunnin jälkeen tän postauksen. Muistan useimmat ajat noista esim. Nanon kuvan, kun olin silloin ja Halloween kuvan. :´) Nykyään pitää vain muistella niitä aikoja, kun te olitte viellä Panfussa, sillä muistot eivät katoa. ♥ Mutta kukaan ei voi olla Panfussa, jokainen kasvaa omalla ajalla pois Panfusta ja antaa nuorimmille tilaa. :) Hyvästi!

    VastaaPoista
  2. Taas lähtee yksi blogi Panfun historiasta, mutta ei kukaan jaksa blogata ja pelata Panfua loputtomiin. Kaikki kasvavat joskus tästä kaikesta ohi, ja aikakaan ei riitä. Toivottavasti nähdään vielä Panfussa. :')

    VastaaPoista
  3. Ikävä tulee :') Hyvää loppuelämää kuitenkin, rakkaat! ♥

    VastaaPoista
  4. Tulee ikävä toivottavasti tavataan vielä joskus Panfussa sillä lyhyellä ajallla jolla mä vielä tätä pelaan. Olen alkanut kasvaa ja jokaviikkoinen panfun pelaaminenkin on vähentynyt olen myös lopannut oman blogini mutta tiedän erään joka rakastaaa bloggamiista ja panfua hän on kiki87 ja hän on epätoivoinen bloginsa suhteen koska kukaan ei lue sitä ja minäkin aika harvoin joten olkaa kilttejä ja lukekaa hänen blogiaan tässä osoite: http://kiki87.blogit.fi/

    VastaaPoista